Tisková zpráva společnosti GEARWORKS a.s. 11. 10. 2023

16. 10. 2023

Tisková zpráva společnosti GEARWORKS a.s. 11. 10. 2023

Dne 11. 10. 2023 a 12. 10. 2023 se společnost GEARWORKS a.s. zúčastnila mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně.
Našim cílem bylo představit novinky a cíle společnosti GW do budoucna. Součásti dne bylo představení společnosti v současné době v Orea Congress Hotel Brno, kde se úvodního slova a uvítání hostů ujal pan ředitel Ing. Jan Cholenský, CSc., následně se ujal slova insolvenční správce JUDr. Jan Langmeier, MBA, který představil změny společnosti a informoval o schválení reorganizačního plánu společnosti GEARWORKS a.s.
Následovalo představení nové služby GEARCARE pod záštitou pana Martina Adamčíka, která nabízí servis a údržbu strojního zařízení. Na něj navázal pan Ing. Michal Chuchma, výrobně-technický ředitel, který mluvil o významných strojích, na kterých vyrábíme unikátní výrobky.
Smyslem akce bylo informovat zákazníky o stavu společnosti včetně stávajících i nových výrobních možnostech a také ukázat, jak je společnost GEARWORKS a.s. významnou strojní firmou, která dokáže vyrábět unikátní výrobky a zároveň se pyšní rozsáhlým know-how a profesionálním týmem pracovníků, kteří se o váš projekt postarají od začátku do konce.
Děkujeme všem hostům a našim zákazníkům za plodnou a odbornou diskuzi.